Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 BRAUN Satin Hair 7 Brush – Beauty By Tanci
Hår

BRAUN Satin Hair 7 Brush

Ribbet collage

Om ni som jag HATAR när håret är statiskt/elektriskt så är detta perfekta hårborsten för er. Den har en IONTEC teknik som gör att joner sprids i håret som ska ge märkbar glans och ta ner det flygiga och frizziga.

När man sätter på borsten så blir den grön och bara man håller den nära de ”elektriska” hårstråna så ser man hur de tämjs och sjunker. Den är inte så speciell att borsta med (förutom det joniska) och piggarna är ganska hårda så jag brukar inte använda den varje dag (älskar min Mason Pearson). Men så fort jag har en sån där statisk hårdag som brukar börja på vintern så tar jag fram denna.

Finns bl a på LYKO och kostar 569 SEK

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

2 svar till “BRAUN Satin Hair 7 Brush”

  1. Emma B skriver:

    HALLELULJA! Tänkte jag när jag började läsa, sen såg jag priset 🙁 Får nog stå ut en vinter till med mitt flygande hår.

    • Tanci skriver:

      🙁 ja det brukar kosta lite när det är teknik inblandat. Hade den varit suverän att använda varje dag så hade priset varit värt det utan tvekan. Men piggarna är så plastiga o hårda att jag väljer helst en annan borste för vardagsborstningen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *