Läppar

MIYO Lip me lipstick

Namnlös

Jag vet att dessa godingar lanserades för länge sedan men jag har verkligen haft svårt att hinna testa och fota alla guldkorn som jag har fått ta del av de senaste halvåret. Men, bättre sent än aldrig va? Sen att jag tappade ett fullt minneskort med bilder gjorde att jag var tvungen att plåta om väldigt många produkter(varav dessa läppstift ovan) och anledningen att jag valde ändå att ta med dessa är att de finns fortfarande att köpa i butik :).

lips

MIYO Lip Me Lipstick är krämiga och pigmentrika och lanserades i 8 olika nyanser. Ovan ser ni Scarlet Sin och Nude Touch och jag måste ge ett stort tummen upp till Scarlet Sin. Den är pigmentrik, täcker fint och känns mjuk på läpparna. Hållbarheten är ok för att vara ett riktigt budgetläppstift och färgen är snäll även för de som inte brukar ha röda läppar.

Nude Touch är dock en katastrof på mina läppar och det känns som om jag har har använt concealer istället för ett läppstift. Har väldigt svårt att se vem den nyansen skulle passa fint på.

MIYO Lip Me Lipstick finns att köpa på bl a Lyko.se och kostar otroliga 49kr/st

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3976

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *