Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deborah – 24Ore Absolute Volume Mascara – Beauty By Tanci
Ögon

Deborah – 24Ore Absolute Volume Mascara

maskara Här är en maskara som jag föll för direkt när jag fick chansen att prova den nämligen Deborah – 24Ore Absolute Volume Mascara. Jag byter inte maskaramodell så ofta då jag är väldigt kräsen och vanligtvis hade jag aldrig köpt denna då den har en stor strå-borste och jag har tidigare varit helt insnöad på plastborstar som jag tycker finfördelar färgen bättre och ger färre ihopklumpade ögonfransar. Men denna klarar faktiskt alla mina krav med bravur då den är både smidig att applicera och håller hela dagen utan att kleta eller smula.
ögon (1)
Borsten har lite kortare och mjukare strån längst fram vilket gör att man lättare kommer åt även de allra minsta stråna. Det enda negativa jag kan tycka är att borsten är lite i största laget vilket gör den aningen osmidig när man ska måla till exempel fransarna under ögat.
Tillverkaren påstår att redan ett lager ger extrem volym och täckning så på bilden har jag bara målat en gång men jag brukar faktiskt ändå lägga på ett extra lager för att få en lite mer intensiv look.
hjärta_4
Maskaran går att köpa här för 99 SEK för 12 ml.
Silvia

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *