Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 CeraWand – Ceramic Curling Iron 19-32mm – Beauty By Tanci
Hår

CeraWand – Ceramic Curling Iron 19-32mm

cera_wand
När jag ska fixa mitt hår och vill ha stora lockar som ser naturliga ut så använder jag min CeraWand – Ceramic Curling Iron med en diameter på 19-32 mm. Denna koniska locktång har en digital display där man lätt kan justera värmen mellan 80-210 grader C och den blir varm på bara ca 15 sekunder!
hur_göra 1. När jag lockar håret virar jag det kring tången med den tjocka delen uppåt för att det ska se mer naturligt ut och håller så i ca 10 sekunder på 190 grader.
Beroende på hur lockigt jag vill att håret ska bli tar jag olika mycket hår åt gången.
2. Sedan håller jag locken i handen i ca 10 sekunder så att den hinner kallna lite innan jag släpper ut den vilket gör att den håller bättre.
3. När hela håret är färdigt delar jag på lockarna med fingrarna. Det enda som jag saknat är att de borde skickat med en handske då det är lätt att bränna sig på fingrarna innan man lärt sig hur man ska hålla.
 Flaskor
Tänkte även passa på att berätta vilka produkter jag använder i håret. Jag börjar med att tvätta håret med det bästa budget schampot och balsamet enligt mig nämligen Gliss Ultimate Repair. Serien riktar sig egentligen till väldigt skadat hår men fungerar även jättebra på mitt hår och lämnar det återfuktat, mjukt och glasigt utan att tynga ner det.
När håret är handdukstorkat fördelar jag lite av Björn Axéns Curl Mousse Medium Hold som jag recenserade HÄR  Det stärker lockarna så att de håller hela dagen och skyddar även håret mot värmen från locktången.Som sista touch efter det att håret lockats fördelar jag 2-3 klickar av KICKS Hair Serum i längderna för lite extra glans. Serumet sägs bland annat motverka kluvna hårtopp, ge näring och återfukta håret och innehåller även ett UV och värmeskydd.

före_efter

 Locktången kan köpas HÄR för 399 SEK.
Schampo och balsam går att köpa HÄR för 29 SEK för 250 ml men finns även i de allra flesta större matbutiker.
Serumet går att köpa HÄR för 99 SEK för 50 ml.
Silvia

 

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

6 svar till “CeraWand – Ceramic Curling Iron 19-32mm”

 1. Omygloss skriver:

  Superfint!

 2. Mia skriver:

  Jag har den här locktången. Men har inte fått in tekniken. Håret glider av och jag fumlar. Men de lockar jag har lyckats göra blir himla fina. Så om jag bara hade rätt teknik skulle det vara en toppenlocktång =)

  • Silvia skriver:

   Hej Mia,

   När jag virar håret kring locktången så händer det ibland som du skriver att håret glider lite så att håret ligger löst kring tången men då snurrar jag bara på den lite så att håret snurrar upp sig tajt igen. Svårt att förklara märker jag men fortsätt öva för det blir så fint när man får till det 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *