Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/compat.php on line 502 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; solopine_about_widget has a deprecated constructor in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-content/themes/redwood/inc/widgets/about_widget.php on line 12 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; solopine_social_widget has a deprecated constructor in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-content/themes/redwood/inc/widgets/social_widget.php on line 12 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; solopine_latest_news_widget has a deprecated constructor in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-content/themes/redwood/inc/widgets/post_widget.php on line 12 Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; solopine_facebook_widget has a deprecated constructor in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-content/themes/redwood/inc/widgets/facebook_widget.php on line 12 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 LÖWENGRIP CARE & COLOR – Beauty By Tanci
Hår

LÖWENGRIP CARE & COLOR

dede

Sedan allas våra Isabella Löwengrip (Blondinbella) avslöjade att hon håller på att skapa ett eget skönhetsmärke så blev jag riktigt intresserad av att läsa hennes blogg. Just för att detta har varit min egna dröm i många många år och jag är väldigt intresserad av hela händelseförloppet (från idé till butikshylla)!

Nu har jag fått hem 3 av produkterna från hennes serie, shampo. balsam och inpackning som är sulfat-parabenfri samt innehåller bambuextrakt som ska återuppbygga håret snabbt. Utseendet på produkterna är ”ok” och ser ut som något som passar bra i apotekshandeln (speciellt inpackningen).

Jag har testat så extremt många ”kändisprodukter” så jag hade verkligen NOLL förhoppningar på dessa oavsett hur många bra saker jag har hört från hennes läsare. Det första jag gjorde när jag slet upp paketet var att lukta på dem (för jag minns att hon hade nämnt den goda doften många gånger) och jaa den är helt fantastisk. Lite som fräsch passionsfrukt/mango och den goda doften höll i sig i flera dagar efter tvätt.

löwengripLong Lasting Shampoo löddrar fint och torkar inte ut håret alls så mycket som många kan göra och håret är någorlunda hanterbart även utan conditioner. På sistone har jag testat många hårprodukter och har blivit så besviken på balsamen just för att man behöver ta väldigt mycket för att håret ska bli silkigt och mjukt, så som jag vill ha det. Här räckte det med bara en liten klick och jag kunde dra fingrarna igenom håret utan några problem.

Sist ut så testade jag hårinpackningen som tyvärr inte hade lika stark o go doft som de andra produkterna men som verkligen gör sitt jobb! Konsistansen är lite smörig och tjock och det behövs bara pytte pyttelite för att hela håret ska vara ”inpackat” och när man har sköljt det så är håret som silke. En negativ sak är förpackningen för man har NOLL koll på när det tar slut (pumpflaskan är hård och ogenomskinlig).

Jag brukar gå runt med en handduk invirat i håret i ca en halvtimma innan jag ska föna det torrt och då brukar jag behöva någon olja eller serum för att göra det mjukt och för att kunna borsta. Nu behövdes inget sånt och borsten bara gled igenom hårstråna.

Jag är positivt överraskad av produkterna och ser fram emot att se vad mer som kommer härnäst!  LLC finns att köpa bl a på Nordic Feel

 

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

22 svar till “LÖWENGRIP CARE & COLOR”

 1. Pingis skriver:

  Åh så fint!! Vi blir så glada!

 2. Emma B skriver:

  Låter ju hur bra som helst! Men var inne och kikade lite, visst är det så att produkterna ändå innehåller silikoner? Försöker undvika det så blir nog att hoppa dessa ändå 🙁

 3. Karin skriver:

  Jag har också varit jättenyfiken på produkterna, men inte riktigt vågat slå till för jag inte litat på alla positiva betyg, men nu kanske jag ska våga slå till 🙂

  • Tanci skriver:

   Hej KArin. Samma här, har inte heller vågat lita på alla positiva betyg men nu när jag har testat produkterna så är de faktiskt ganska bra. Gör precis det de ska göra och doftar underbart.

 4. Emelie skriver:

  Jag har varit lite i valet och kvalet, men känner faktiskt att jag blir mer och mer sugen på att testa, även om jag tycker att priset är lite saftigt för så små produkter.

  • Tanci skriver:

   Hej Emelie. Jag vet, har tänkt samma sak då de allra flesta vanliga shampon är runt 200 ml. Vem vet, de kanske säljer något ”julkit” med shampo, balsam o inpackning i ett för lite billigare pris där man kan få testa allt runt jul?!

 5. frida svensson skriver:

  gud vad roligt för henne (och oss) att produkterna verkligen håller vad de lovar!
  Tror många förväntade sig något av sämre kvalité från henne och därför tycker jag det är extra roligt att hon proved everyone wrong så att säga!

  • Tanci skriver:

   Hej Frida. Ja absolut 🙂 kan tänka mig att många (även jag) var skeptiska men produkterna har faktiskt bra kvalité och gör det de ska 😀

 6. Aidas MakeUp skriver:

  Vill så gärna prova, diggar ju BB! Har bara så mycket grejer jag måste igenom först ju *pust*

  • Tanci skriver:

   I knoooow! Har aldrig haft så mycket hårgrejer att testa i mitt liv som nu. vet inte vart jag ska ens börja hahah

 7. f skriver:

  Vill gärna testa, men känns lite väl saftiga priser, vill ju inte behöva köpa nytt varannan vecka..

  • Tanci skriver:

   Håller med dig att förpackningarna är små. Men produkterna är verkligen dryga så man behöver ta bara lite för att det ska funka bra. Speciellt inpackningen….jag överdoserade direkt och kunde ha tagit 1/3 av storleken men ja visste ju inte och är van vid lite ”vattnigare” och rinnigare produkter som jag har testat på sistone.

 8. […] Color, nyligen hittade jag två skönhetsbloggar som hade skrivit om mina produkter. Första är Beauty By Tanci och den andra är Beauty by Brown Sugar. Mer feedback från er som köpt produkterna hittar ni på […]

 9. Merci skriver:

  Ohh, hade tänkt beställa serien själv, men var lite osäker, men nu bannemed ska jag beställa. Då jag vet hur kräsen du är Tanci, så behöver jag inte tveka. Håller dock med att utseendet ser ut att passa på apotekshyllan! Du får prova deon också tycker jag.

  • Tanci skriver:

   Hej Merci :). Jaa men alltså det är bra grejer. Lite för små förpackningar för de dyra priset men ja gillar innehållet. glöm inte att man inte behöver ta mycket produkt då de e verkligen dryga. Så en liiten ärta räcker länge och då räcker ju produkterna länge. SKa absolut prova deon 🙂

 10. Emma skriver:

  De innehåller dimethicone, och det är inte en vattenlöslig silikon. Vågar inte testa för det, även fast jag verkligen vill :/ synd!

 11. Johanna skriver:

  Jag undrar om det håller håret fräscht och rent längre? Som BB skrivit i sin blogg. Är sugen på att testa men min hårbotten är himla känslig så vet inte om jag vågar..

 12. […] skrev jag om shampo, balsam och inpackning från Löwengrip Care & Color som ni kan läsa om HÄR och denna vecka har jag testat duschgelen Clean Up och bodylotion Balance My […]

 13. Julia skriver:

  Åh kul med recension, googlade för att få läsa lite åsikter 🙂
  såg nämligen ett erbjudandet som jag tänkte ta del av, slår nog till 😉

  http://kampanj.bonniertidskrifter.se/Amelia/Bloggar/Blondinbella/feb14/?utm_source=externt&utm_medium=ext&utm_campaign=AME

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *