Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 MYS OCH BEHANDLING, M PICAUT – Beauty By Tanci
Events Hudvård Okategoriserade

MYS OCH BEHANDLING, M PICAUT

mette2

I tisdags tog jag en tripp in till stan och besökte mysiga salongen Vackrare Hudhälsa som drivs av härliga Linnéa. I salongen används bl a M.Picauts produkter och jag fick uppleva en underbar behandling med produkterna (mer om den sen).

mett e3

Jag, Linnéa och Mette Picaut satt och fikade och pratade i timmar om skönhet, produkter, marknadsföring. . ja allt mellan himmel och jord. Jag fick massa härliga tips om hur man kan använda produkterna på bästa sätt och även göra egna ”hemma spa behandlingar” som jag ska prata om i ett inlägg lite senare.

mette

Jag fick en Vital Treatment ansiktsbehandling av Linnéa där hon först rengjorde min hud, därefter peeling, sedan en underbar peel-of mask (specialprodukt bara för behandlingar) för lite fetare/blandhy och sedan insmorjning med de olika M Picaut oljorna och produkterna. Samtidigt som flera av produkterna verkade så fick jag en underbar huvud, ansikte och axelmassage (i omgångar) som gjorde att min kropp kändes som spagetti när Linnéa väl var färdig med mig. Jag trodde verkligen att jag skulle ha svårt att varva ner på så kort tid men de gick hur snabbt som helst.

Denna ansiktsbehandling rekommenderar jag till alla speciellt nu i vinter för Linnéa använde bara milda och återfuktande produkter samtidigt som huden får fin lyster och en näringsboost. Finns även i 60 minuters och 90 minuters varianter som ni kan läsa om HÄR!

En 40 minuters ”Vital Treatment” kostar vanligtvis 525 SEK men om ni anger koden BEAUTY BY TANCI när ni bokar så kan ni få 20% rabatt. Om ni samtidigt köper med er M.Picaut produkter så får ni också 20% rabatt på dessa.

Enligt mig så är detta den perfekta julklappen till flickvännen, mamma, dottern . . .ja vemsomhelst egentlingen just för att specialmaskerna anpassas till personen/ansiktstypen så att alla ska få det mesta utav behandlingen.

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

8 svar till “MYS OCH BEHANDLING, M PICAUT”

 1. Sublim skriver:

  Det där lät inte dumt du, jag måste nog göra ett besök där. Och i Majorna också, nära och bra! 🙂

  • Tanci skriver:

   Jaaa det tycker jag absolut att du ska göra. Och det blir ju inte såå dyrt heller för en sån behandling. Jag var jättenöjd och huden var lugn och inte irriterad som den brukar vara efter mina ”vanliga” syre och portömningbehandlingar.

 2. Låter ju hur härligt som helst!

  • Tanci skriver:

   Hej Helenaa 😀 Det var underbart ååååh man påminns om att man borde gå oftare på ansiktsbehandling haha 😀

 3. Beautybylinda skriver:

  Jag gick i skolan samtidigt som Linnea, hon gick i en klass efter mig om jag kommer ihåg rätt 🙂 På Elisabethskolan i gbg, hudterapeuts utbildningen 🙂

  • Tanci skriver:

   Hej Linda. Åh va roligt att ni gick samtidigt i skolan. Har också en nära vän som gick Elizabethskolan i Gbg. Synd den inte finns längre 🙁 tyckte det verkade vara en riktigt bra skola.

 4. Nina skriver:

  Åh så mysigt. Älskar M Picaut.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *