Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 UNITE STYLING – Beauty By Tanci
Hår

UNITE STYLING

sdczx

Igår ville jag locka mitt hår med spolar så jag bestämde mig för att testa lite produkter från UNITE i samband med stylingen. I blött hår så applicerade jag Session Whip mousset som ska skulptera, ge volym och ge fin glans till håret. Skummet doftar helt fantastiskt (som resten av UNITES produkter) och är enkelt att fördela.

Efter att jag fönade håret torrt så rullade jag upp håret på spolar som jag höll i någon halvtimme och sedan avslutade jag med att spraya UNITE Beach Day medans jag drog fingrarna genom håret för att dra ut lockarna. Beach spray funkar suveränt även som ”avslutare” istället för hårspray om man vill få fin form och lite stadga på frisyren och ja, den doftar också helt fantastiskt!

Nu har jag sovit med lockarna och imorse räckte det med att dra borsten igenom håret och spraya på lite mer av ”beach spray” som formar frisyren och boostar upp volymen.

HÄR kan ni hitta information om produkterna och även hitta återförsäljare.

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

3 svar till “UNITE STYLING”

  1. Aidas MakeUp skriver:

    Åh, så tjusigt!

  2. Omygloss skriver:

    Vilka underbara lockar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *