Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 CLINIQUE EVEN BETTER CONCEALER – Beauty By Tanci
Bas/Foundation Ögon

CLINIQUE EVEN BETTER CONCEALER

cliniquye

En bra concealer är A och O att ha hemma och även om jag har hur många som helst på lager så tycker jag alltid att det är spännande att testa nya varianter. En concealer kan verkligen få en att se fräsch och snygg ut på en sekund just för att den kan dölja så mycket (finnar, ärr, kapilärer, mörka ringar under ögonen mm).

hjhbk

Cliniques Even Better concealer är ganska tjock i konsistansen och är riktigt vältäckande beronde på vilket verktyg du använder för applicering. Jag använder mig av en syntetborste för att få upp concealern ur burken och sedan duttar jag ut den på fingrarna för att få ett naturligare resultat. Glöm inte att även huden och borsten måste vara rena för en sådan burk kan lätt bli ofräsch och full med bakterier. Annars använd spatel för att få ut det och sen borste eller fingrar.

Nyansen som jag har är nr 03 Chamois och passar perfekt nu till vintern (varken för ljus eller för mörk).cccc

Här ovan ser ni exempel på hur bra den döljer under ögonen.

Finns bl a på Kicks.se och kostar 225 SEK. (Riktigt dryg, täcker suveränt och ser naturlig ut!)

hjärta_5

 

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

4 svar till “CLINIQUE EVEN BETTER CONCEALER”

 1. Wysteriia skriver:

  Ooooh…nyfiken jag blir på denna då 😀

 2. Lotta skriver:

  Det verkar vara något för mig! Jag letar efter något som inte framhäver rynkor men ändå kan täcka mörka ringar. Lite bökigt med burk bara, men funkar det så!

  • Tanci skriver:

   Det är lite bökigt med burk men om man har en spatel bredvid som gör att man enkelt kan ta upp lite concealer så tänker man faktiskt inte på det :). Har du mycket rynkor på ett ställe som du vill täcka så kanske du behöver en med återfuktande variant eller så var noga att applicera en kräm innan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *