Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 DIORSHOW FUSION MONO – Beauty By Tanci
Ögon

DIORSHOW FUSION MONO

dc

Jag har fastnat för krämskuggor och senaste tilskottet till min samling är silvergråa ”381 Millenium” som är riktigt enkel att applicera och håller jättebra på ögonlocket utan att det blir några veck (inte lika bra som smashbox favoriten men nästan).

Om man vill få ett intensivare resultat så är det bara att dutta på fler lager. Jag använder pensel för applicering men man kan även använda fingrar (RENA) och dutta ut den på det sättet.

Har ni testat några krämskuggor? Vilka är era favoriter?

Finns att köpa på bl a Kicks.se och kostar 340 SEK/st

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

Ett svar till “DIORSHOW FUSION MONO”

  1. Ninni skriver:

    Den där en favorit hos mig just nu, så enkel att dutta på när man har bråttom på morgonen och så har den underbart skimmer. Jag har kommit på att en skumgummidutt funkar jättebra att dutta på med.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *