Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Neutrogena – VCLR SOS 3in1 Cleanser‏ – Beauty By Tanci
Hudvård Masker/Peelingar

Neutrogena – VCLR SOS 3in1 Cleanser‏

Min hudterapeut påminde mig vid mitt senaste besök hur viktigt det är att peela och exfoliera döda hudceller i ansiktet för att få en vacker och frisk hy. Jag kan erkänna att jag ofta slarvar med detta men eftersom jag nu har haft en period med en del acne så bestämde jag mig för att testa Neutrogenas VCLR SOS 3in1 Cleanser som är en kombinerad mask och intensiv ansiktskur med peeling.

skrubb_klar

Jag började med att varje morgon och kväll massera in krämen på fuktigt ansikte och peela riktigt noga i några minuter. Peelingkrämen har många små korn så den var lätt att arbeta med och ansiktet kändes riktigt rent och fräscht efteråt. Jag älskar den känslan! En gång per vecka använde jag den som en mask och lät den då sitta på i cirka 5-10 minuter innan jag sköljde av den med ljummet vatten.

Enligt Neutrogena ska kuren eliminera dina pormaskar på tre sätt: rensar porerna, exfoliera döda hudceller och rengöra på djupet när den används som en mask. Efter bara några dagar kunde jag faktiskt märka en stor skillnad då huden kändes mjukare och hade mer lyster än innan. Egentligen är detta en 1-veckaskur men jag var inte helt nöjd efter den tiden så jag fortsatte i upp till tre veckor innan jag uppnådde det resultat jag önskade med mindre acne och betydligt jämnare hud.

 Detta är definitivt en produkt som jag kommer att använda fler gånger och med jämna mellanrum så det är ju tur att den har ett såpass lågt pris!

hjärta_5

Ansiktskuren går att köpa här för 65 SEK för 100ml.

Silvia

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

2 svar till “Neutrogena – VCLR SOS 3in1 Cleanser‏”

  1. Ær lite rædd før peelingprodukter ævem om de ær viktiga. Har så kænslig hy,.. Borde dock køpa någon mild och bra før huden 🙂

    • Silvia skriver:

      Denna är ju inte så dyr om du vill testa

      Den har små men många korn så den är effektiv men vill du ta det lite varsamt så blanda ut den med lite vatten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *