Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 CREATIVE NAIL DESIGN – Beauty By Tanci
Naglar

CREATIVE NAIL DESIGN

IMG_5561

Förra veckan damp det ner ett pressutskick från CND som innehöll Cuticle Eraser, Solar Oil, Buffer Block, nagelfil och en underbart Hand and Body lotion ”Scentsations som doftar helt fantastiskt av Tangerine och Citrongräs. MUMS!

Har aldrig testat något från märket så detta ska bli spännande.Eller vänta… nu ljög jag! För många många måååånga år sedan så fick jag en nagellack från svägerskan från detta märke (som hon då jobbade med) men ja minns att jag tyckte att det var extremt trögtorkat. Det kanske inte är så längre:S?

Solar Oil och Scentsations lotionen känns mest spännande. Har ni testat något från märket? Vad och vad tycker ni i så fall?

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

10 svar till “CREATIVE NAIL DESIGN”

 1. Jag fick hem Cuticle Eraser för ett par veckor sedan så jag har ju inte testat den så länge men hittills tycker jag verkligen om den! Doftar gott och återfuktar riktigt bra! 🙂

 2. Måste testa dessa 🙂

 3. Lackert skriver:

  Nyfiken på oljan så vill gärna höra vad du tyckte om den sedan

 4. Johanna skriver:

  Jag har Cuticle Erasern, Special edition-oljan (men den vanliga är lika bra) och en Scentsations med vaniljdoft, älskar dem alla tre!

  • Tanci skriver:

   Hej Johanna. Åh ska verkligen bli kul att testa dem. Tack o lov att jag inte fick med vaniljdoft(e kanske kinkig med för söta vaniljdofter) men denna ovan på bild e helt fantastisk.

 5. Emma B skriver:

  ÅH! Den där hand och body-lotionen såg ju bara för härlig ut. Vill bara äta den, haha. Jag är även väldigt intresserad av solaroil, den ska ju tydligen vara hur bra som helst! 🙂

 6. […] likhet med bloggvännerna Tanja och Helena har även Sublimt fått hem ett högst oväntat, men uppskattat, paket från […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *