Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 L300 BioEnergy – Hydrate & Repair‏ – Beauty By Tanci
Hudvård

L300 BioEnergy – Hydrate & Repair‏

Under två månader har jag nu testat en dag- och en nattkräm från BioEnergy i deras Hydrate & Repair serie som bland annat sägs hålla huden fuktmättad, göra den mjukare och ge huden en jämnare lyster.

krämNattkrämen BioEnergy Hydrate & Repair Night Cream har en härligt krämig och något tjockare konsistens som känns återfuktande och som är mjuk och snäll mot huden. Jag applicerar den på rengjord torr hud i ansiktet, på halsen och dekolletaget och den är mycket lätt att arbeta in. Doften är mycket diskret vilket jag gillar hos just en nattkräm.
kräm_3

På min dagkräm ställer jag höga krav då den ligger som bas för min makeup samtidigt som den ska vårda och återfukta huden under dagen. Dagkrämen BioEnergy Hydrate & Repair Day Cream har en något lättare konsistens än nattkrämen och appliceras även den på väl rengjord hy i ansikte, på hals och dekolletage.

Trots att båda krämerna känns okej och gör sitt jobb så får jag inte riktigt den där wow-känslan som jag hade hoppats på. Kanske beror det på att ansiktet efter det att halva dagen har gått känns lite för glansigt och att jag hoppats på att nattkrämen skulle ha arbetat lite mer med att återfukta och behandla ansiktet.

 hjärta_3
Dag- och nattkrämen går att köpa här och här för 159 SEK för 50 ml.

Silvia

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

2 svar till “L300 BioEnergy – Hydrate & Repair‏”

 1. Emma B skriver:

  Trist att den inte riktigt fick full pott. Jag har en ögonkräm från L300 (för torr hy) som jag tycker är helt fantastiskt. I och med att det är enda produkten jag testat så är jag väldigt nyfiken på fler 🙂

  • Silvia skriver:

   Hej Emma,

   Just ansiktskrämer är ju så individuellt. Om du trivs med en produkt från denna serien sedan tidigare tycker jag definitivt att det är värt för dig att prova dessa.

   Mvh Silvia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *