Kollektioner Kroppsvård

Neal’s Yard Remedies Mother & Baby Gift Box

IMG_5178

För någon månad sedan fick jag hem denna vackra presentask med produkter från underbara Neal´s Yard Remedies både för mig och för bebben 🙂

Boxen innehåller följande; Baby Balm 15gMothers Balm 50gPure Baby Oil 50 mlMothers Massage Oil 50mlBaby Bath & Shampoo 100mlMothers Bath Oil 100mlOrganic Cotton Flannel.

IMG_5183

Jag har ju inte testat bebisprodukterna än men produkterna för mamman är helt fantastiska. Mothers Balm är en ganska tjock oparfymerad salva som man använder för att förebygga bristningar och för att förbättra hudens elasticitet. Den är underbar att massera in men jag hade önskat en mild doft på den (kanske lavendel eller något avslappnande).

Mothers Massage Oil åt andra sidan doftar UNDEBART och den har jag använt ofta på hela kroppen istället för bodylotion. Den funkar på samma sätt som Mothers Balm så om jag får välja mellan dessa två så kör jag hellre på Massage Oil pga den underbara doften.

Mothers Bath Oil är också helt fantastisk och bara några droppar räcker för att hela badrummet ska fyllas med underbar doft. Jag har faktiskt även testat att applicera den efter dusch på blöt hud för att få extra återfuktning istället för bodylotion och det funkade super.

baby

Åh ska bli så spännande att även testa babyprodukterna och nu är det inte så långt kvar. Mindre än 3 v kvar till BF 🙂

Mother & Baby Gift Box finns att köpa på Eteritique och kostar 695 SEK. En perfekt present till blivande mamman som både får lite godsaker till sig själv och även allt man behöver till bebisen (babyshampo, babyolja, babybalm och en liten tvättlapp)

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3976

5 svar till “Neal’s Yard Remedies Mother & Baby Gift Box”

  1. Lackert skriver:

    Spännande 🙂 Kan tänka mej att dom sista veckorna går segt nu

  2. tova skriver:

    åh gud så mysigt 🙂

  3. […] samarbete med Etertique fick jag chans att lotta ut ett härligt kroppspaket från underbara Neal´s Yard. HÄR har jag […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *