Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Kevin Murphy Maxi Wash Detox Shampoo – Beauty By Tanci
Hår

Kevin Murphy Maxi Wash Detox Shampoo

km dETOX

Jag har fått hem massa härliga produkter från Kevin Murphy att testa så det kommer att skrivas ganska mycket om märket i januari månad. Först ut att recensera är Maxi Wash Detox Shampoo som är ett sulfatfritt färgbevarande shampo som ska rengöra på djupet och ta bort gamla stylingproduktrester och fräscha upp håret.

Gänget bakom produkterna kallar detta för en ”peeling” för håret som rengör ytskiktet utan att dra ur färgen samt tar bort gula/bruna beläggningar.

Först måste jag säga att jag ÄLSKAR förpackningarna. Man har dem upprätt på en hylla och sedan bara trycker för att få ut shampo ur öppningen. Hur smidigt som helst!

Shampot är drygt så man behöver ta bara lite för att få upp ett rejält lödder. Det doftar underbart av örter och mint så min man är också riktigt förtjust i det och använder det väldigt ofta. Det som är speciellt med detta shampo mot andra sk ”djuprengörande” är att mitt hår inte blir som svinto direkt efter användning. Det känns ändå mjukt och återfuktat så man märker verkligen av att det är mildare och torkar inte ut så mycket.

Jag gillar det och kommer definitivt köra med detta några gånger per månad för att fräscha upp hår och hårbotten. För att hitta inköpsställen gå in på Sessions HEMSIDA och där finns en lista över återförsäljare.

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

2 svar till “Kevin Murphy Maxi Wash Detox Shampoo”

  1. Mia skriver:

    Tanja 🙂 kommer du testa L’Oreals nya volymschampoo?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *