Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Dr Brandt Shinerase Mat CC Cream – Beauty By Tanci
Bas/Foundation

Dr Brandt Shinerase Mat CC Cream

IMG_5725

Jag älskar Dr Brandts produkter och jag hade stora förhoppningar på denna CC Cream som ska ge matt täckning och jämna ut hudtonen samt passa fet /oljig hy. Låter ju som en perfekt produkt för mig!

Första gången jag testade den så hade jag en primer under och jag tyckte att den flyttade sig runt på ansiktet och såg lite kakig ut. Så jag testade den några gånger till utan primer och jag fick samma resultat!

Den ser inte naturlig ut och går jag nära i spegeln ser jag att jag har ett ”lager av något” som ligger på ansiktet och ja. . .så ”flyttar den” fortfarande på sig så att täckningen försvinner från ställen där man vill ha det.

IMG_5724

Nyansen som jag har är ”light to medium” och passar suveränt nu till min bleka hy. Synd bara att produkten inte alls funkar för mig. Den får 1 poäng för att de äntlingen har gjort en CC cream som passar oss med lite fetare hy och för att den har SPF 30.

hjärta_1 (1)

Finns bl a på Eleven.se och kostar just nu 379 SEK

Har ni testat denna? Vad tycker ni isf?

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

4 svar till “Dr Brandt Shinerase Mat CC Cream”

  1. sofie joansson skriver:

    Fick min vinst idag och du är länkad från min blogg. Tack igen! http://josweb.se/blogg/

  2. Yvonne Gustavsson skriver:

    Bästa CC Cream är Lumenes tycker jag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *