Läppar

MAKE UP STORE – BLACK CURRANT

mus_volumed

Våren 2013 var full av snygga sminkkollektioner och en av dem var Make Up Stores Volume kollektion där läppstiftet ”Black Currant” har använts ganska flitigt på sistone.

d

Jag brukar inte gilla ”sparkling” läppstift men detta funkar då glittret syns inte så mycket när det väl är på utan läpparna får bara fin glans. Färgen är krämig, intensiv och riktig snygg både på blekfisar och på lite mörkare skönheter som modellen på bilden. GEORGEUS!

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3963

3 svar till “MAKE UP STORE – BLACK CURRANT”

  1. Malin skriver:

    Riktigt snyggt!

  2. Aida skriver:

    Tjusigt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *