Läppar

No7 Moisture Drench Lipstick

No 7

Vissa röda läppstift har jag svårt för att bära upp och detta från NO 7 Moisture Drench Lipstick tror jag kan vara en av dem för jag tycker att mina läppar ser jättestora och plumpade ut.

Det är de glansiga finishen som brukar ställa till det för mig och här under har jag kämpat för att måla innanför kanterna för att de ska se ”normalstora” ut.  Nyansen som jag har heter ”siren” och är en ganska varm rosa nyans som är väldigt pigmentrik och mjuk i konsistansen.

No 7 lips 3

Finns att köpa bl a på Apotek Hjärtat och kostar 129:- /st

Vad tycker ni om ”läpproduktveckan” hittils? Ska jag fortsätta med samma eller blanda in lite andra inlägg?

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3976

6 svar till “No7 Moisture Drench Lipstick”

 1. Fortsätt du! 😀
  Jag älskar läpp-produkter så älskar de här inläggen! 😀

 2. tova skriver:

  fortsätt 😀

 3. Lotta skriver:

  Vilken vansinnigt snygg färg!
  Fortsätt du med läppar! Jag älskar läppgunk!

  • Tanci skriver:

   Heej Lotta. Va kul, då fortsätter jag! Kommer dock blanda in lite andra inlägg också tror ja haha 😀 svårt att hålla sig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *