Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Formula 10.0.6 Deep Down Detox Mask – Beauty By Tanci
Hudvård Masker/Peelingar

Formula 10.0.6 Deep Down Detox Mask

mask_klar

 Så ofta som jag får chansen sätter jag på en ansiktsmask då jag älskar den rena fräscha känslan efteråt. Senaste månaden har jag testat Formula 10.0.6 – Deep Down Detox Mask som är en mask med lite lerig konsistens som ska rengöra på djupet och lämna huden med mer lyster.

Jag applicerar ett tunt lager på ansiktet och halsen ca 1-3 gånger per vecka på en väl rengjord och torr hy. Sedan låter jag masken verka i ca 15 minuter var på jag sedan sköljer med varmt vatten och torkar huden genom att klappa med en handduk.

Den doftar väldigt gott av apelsin och konsistensen är krämig och mycket lätt att fördela på huden utan att kännas kletig eller rinnig. Man kan riktigt känna hur den arbetar genom en lätt stickande känsla och jag tycker faktiskt att huden känns lenare, lugnare och mindre storporig efteråt.

Masken går att köpa HÄR och finns antingen som 2 x 5 g portionsförpackning för 20 SEK eller som tub 100 ml för 99 SEK.

Silvia

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4011

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *