Läppar

TOO FACED – GLAMOUR GLOSS

TOO FACED

Jag brukar inte vara förtjust i läppglans men en av favoriterna är just denna variant från Too Faced. De är lite mintig och kylande på läpparna vilket verkar lite ”plumpande” och dessa två nyanser har jag alltid med mig i sminkväskan när jag ska te  x sminka brudar för det blir alltid en succé.

Ribbet collage

”Plush” är lite varmare i tonen med lite bronziga skimmerpartiklar och ”This is pretty” är en härlig rosa som jag har upplevt passar de flesta munnar. 🙂

Finns bl a på Eleven.se och kostar 210 SEK

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3976

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *