Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 DIOR SPRING 2014 – TRIANON COLLECTION – Beauty By Tanci
Kollektioner Läppar Ögon Okategoriserade

DIOR SPRING 2014 – TRIANON COLLECTION

TRIANON

I fredag fick jag hem Diors vårkollektion och blev helt förbluffad över hur vackra produkterna var. Babyblått kombineras med aprikos/rosa och pastellerna lyser på modellens ljusa hy.

DIOR 3-1

Den vackraste produkten i kollektionen är Trianon Makeup Paletten (bild ovan) i nyansen 001 FAVORITE som jag hade riktigt svårt att sätta penseln i. Men efter att ha insett mina ”skyldigheter” som skönhetsbloggare såg jag till att swatcha dem och lyckades faktiskt utan att förstöra den :).

Första skuggan och den svarta är det mest tryck i resten är ganska skira.

DIOR 4

Sen kommer vi till nästa vackra produkt, Diorshow Mono Trianon Edition i nyansen ” 170 ANGÉLIQUE” som är en fin och intensiv pärllila nyans och ska gå att använda med både våt och torr pensel.

DIOR 2

Det är bra tryck i skuggan och här ser ni den swatchad utan någon primer under. Frågan är bara om man vill använda den och förstöra den fina rosetten eller bara ha den i sin byrålåda som ett samlarobjekt.

IMG_6113

Nästa stjärna i kollektionen är vackra koralliga läppstiftet Rouge Dior i nyansen 531 ROSE CRINOLINE som just nu är riktigt snygg på läpparna men skulle nog inte passa mig mitt i sommaren med en solbränna (lite för ljus). Mina läppar är lite mörkare i sig också vilket gör att alla ljusare nyanser ser knasiga ut speciellt på sommaren.

DIOR 1

Koralliga Rose Crinoline passar perfekt ihop med babyblåa Dior Vernis i nyansen 204 PORCELAINE (bild nedan) och det är en kombo som jag absolut kommer att köra på i vår.

DIOR 5

Sista stjärnan i kollektionen som jag har fått hem är en ”Pore Minimiser” som är en sk primer som ska matta ner huden, dölja porer och jämna ut huden.  Jag testade den direkt nu i 2 dagar och den gör verkligen det de ska. Huden blir jämnare och porerna på näsan och pannan syns mindre samt håller sig matt.

IMG_6183

Kollektionen lanseras v 3 och vill ni se ännu fler vackra produkter gå in på Diors hemsida.

Här kommer priser på produkterna från detta inlägg;

Rouge Dior – 370SEK, Pore Minimiser 30ml/440 SEK, TRIANON Palette 850 SEK, Dior Vernis 250 SEK, Diorshow Mono Eyeshadow – 340 SEK.

Vad tycker ni om kollektionen? Något ni vill kika närmare på i butik?

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

2 svar till “DIOR SPRING 2014 – TRIANON COLLECTION”

  1. Wysteriia skriver:

    Men guuuuud så fina saker!!

  2. Nina skriver:

    wow,så fina produkter

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *