Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 KEVIN MURPHY – STAYING ALIVE – Beauty By Tanci
Hår

KEVIN MURPHY – STAYING ALIVE

IMG_5742

Varje gång efter att jag har tvättat håret så måste jag använda något för att återfukta, tämja och ge glans till håret samt underlätta föning. Beroende på var jag ska göra sen (locka, platta eller kanske ”ingeting” ) så brukar jag välja efterföljande produkter.

När jag inte ska göra något speciellt så brukar jag alltid spraya på en ”leave in conditioner” och senaste som jag har testat kommer från Kevin Murphy – Staying Alive (älskar deras namn haha).

Det är en ”protein leave-in- kur som är för skadat och färgat hår med bland annat olivbladsextrakt och nyponolja som ska ge ett antioxidant skydd för håret samt verka uppbyggande, reparerande och ger lätt stadga samt fin glans till håret.

Jag har tack och lov inga större problem med mitt hår och denna funkar suveränt för mig! Enkel att fördela, tynger inte ner, doftar fantastiskt och håret ser friskt och glansigt ut efter föning.

För inköpsställen gå in på Sessions hemsida

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

2 svar till “KEVIN MURPHY – STAYING ALIVE”

 1. Malin skriver:

  Visst e den bra 🙂 Jag älskar alla grejer jag testat från kevin Murphy, använder staying alive shampot, angel balsamet, beach hair krämen och en annan volymkräm som är ljusrosa från angel serien den med tror jag. Mitt hår mår toppen av dessa produkter!
  Håret kan ju lätt bli lite risigt när man slutat amma (hur långt har du kvar nu till BF inte så mycket va 🙂 kul!!!) så dessa grejer var min räddare i nöden!
  // Malin

  • Tanci skriver:

   Hej Malin, vad kul att du gillar KM produkter så mycket. Hittils har jag också gillat det som jag har testat så det blir många fler recensioner framöver. Åh jag kan tänka mig att håret kommer bli tunt o livlöst men äh det är inget jag tänker på än. Det närmar sig dock 🙂 bara några få dagar kvar till BF.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *