Parfym

MISS DIOR – BLOOMING BOUQUET EDT

MISS DIOR coverJag är ett stort fan av Miss Dior dofterna så när en ny variant ”Blooming Bouquet” kom ut blev jag överlycklig. Såhär står det om doften;

”Delicate and light, Miss Dior Blooming Bouquet is a tender, floral bouquet.The Sicilian Orange Essence top note comes together with a tender floral heart, unveiling dominant notes of Peony and Damask Rose. As a finishing touch, white musk delicately envelops this springtime composition.”

Som de beskrev så är doften väldigt lätt, blommig och fräsch med en starkare pudrighet i sig som de andra dofterna inte hade. Enligt mig en perfekt vår/sommar doft men enda nackdelen är att den inte är så long-lasting som man hade velat men jag har inget emot att spraya på lite till efter 3-4 timmar. 🙂 så lovely!

IMG_6084MISS DIOR 2

Miss Dior Blooming Bouquet kommer att lanseras v10 och priset kommer att ligga på ca 50ml /770 SEK och 100ml /1110 SEK

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3976

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *