Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 SHEERCOVER – STUDIO – Beauty By Tanci
Bas/Foundation Makeup

SHEERCOVER – STUDIO

För ganska en lång tid sedan damp det ner ett vackert inslaget paket med en stor blå rosett runt det och när jag öppnade det så såg jag att det var från Sheercover.

Jag tog så vackra kort på alla produkter (satt säkert i 2 timmar) och när jag skulle väl överföra bilderna så råkade jag ta bort alla! Förstår ni hur frustrerade det var? Så jag fick snabbt ta om bilder men de blev inte hälften så bra som de första.

Utskicket var fullt av foundations, concealers, bronzing puder, mascara. .ja massa roligt och det första som jag la märke till var de snygga fräscha vita burkarna.

2

Ovan ser ni bronzing pudret som ska ge naturlig glöd och lyster till huden. Har testat det några gånger och resultatet blir verkligen snyggt och naturligt.

3

De stora nyheterna är nya ”Studio Perfect Shade Mineral Foundation” som det står såhär om; ”Shade Adapting Minerals leder bort ljuset från skönhetsproblem som exempelvis missfärgningar eller rodnader. Den nya formulan ger samma perfekta täckning och har samma vårdande egenskaper som Sheer Cover Mineral Powder, och har också solskyddsfaktor 15. ”

Jag fick hem alla 4 nyanser, Light, Medium, Dark och Tan och jag testade Light som var perfekt för mig nu vintertid. Den täckte bra utan att se kakig ut och man kunde lätt borsta på mer på ställen där det behövdes mer täckning. Denna foundation hade fått full pott av mig om inte det vore för en sak. . .  de innehåller ”Bismuth Oxychloride” som är en mineral som i många fall (som i mitt) kan verka irriterande och klia när man blir varm. Det är såååå synd för detta är en så bra produkt och den ingrediensen gör att många inte kan använda den.

1

Ovan ser ni även en bild på Conceal & Brighten Trio som är en conceler med 2 nyanser som man ska kunna blanda för att få en perfekt nyans, samt en ”brightener” som man kan applicera te x under ögonbrynet för att få ett piggare intryck. Nyanserna som jag har fått är Light/Medium, Medium/Tan och Tan/Dark. Jag har testat Light/Meidum och den ljusaste är perfekt nu för min bleka vinterhy. Den täcker fint och ser naturlig ut men man får vara noga med att inte peta i burken med fingrarna utan att använda ren borste för att maximera hållbarheten.

Ni kan läsa mer om produkterna på Sheercovers hemsida.

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

4 svar till “SHEERCOVER – STUDIO”

 1. Kajalpennan skriver:

  Hur känns burkarna när man använt produkterna ett tag? Håller de sig vita eller blir det sålkigt?

  • Tanci skriver:

   De är av sån ”glansig” plast som är superenkelt att torka av så jag tror inte att de kommer att bli solkiga alls :).

 2. Aida skriver:

  Håller med dig verkligen om kliandet!! Jag köpte startkitet för någon månad sen, började använda det och älskade resultatet men det kliar så fruktansvärt mycket, Så så synd! 🙁

  • Tanci skriver:

   Heej Aida. Åh vad synd 🙁 detta begränsar verkligen kundkretsen för ett företag. Ta te x Bare Minerals… så många som inte kan använda produkterna pga kliandet. Samma med Sheercover! JAg hade skippat bismuthen helt om jag var dem!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *