Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Skyn Iceland Hydro Cool Firming Eye Gels – Beauty By Tanci
Hudvård Masker/Peelingar Ögon

Skyn Iceland Hydro Cool Firming Eye Gels

Ribbet collage

När vi var på Acadermia fick vi ju med oss hem en gigantisk skönhetspåse med massa av roliga produkter att testa. En av produkterna var dessa plåster från det ”nya för mig” märket Skyn Iceland. Såhär står det om dem;

”Hydro Cool Firming Eye Gel arbetar intensivt för att strama åt och minska tecken på förtidigt åldrande. På bara 10 minuter, ger dessa kylande gel-plåster området runt ögonen med koncentrerade doser av lugnande ingredienser. Elastin hjälper till att strama åt och tona, hexapeptide hjälper till att minska uppkomsten av fina linjer och rynkor, ginkgo biloba hjälper till att minska svullnader och en avancerad antioxidant hjälper till att förhindra framtida skador.”

Tack och lov så har jag inga problem än med varken rynkor eller linjer men jag kan bli svullen och se ganska trött ut så jag testade dem en ”sådan dag” och visst de gjorde lite skillnad. Första gången la jag dem för nära kanten på ögat och det sved rejält i ögonen så jag flyttade ner dem lite och då blev det bättre. Bilden överst visar hur jag la dem första gången då det sved innan jag flyttade dem. Jag blev positivt överraskad av hur bra de satt fast under ögat och jag kunde både dammsuga och diska utan att tänka på att jag hade dem på mig.

Plåstren kändes kylande på hude och efter ca 10 min drog jag försiktigt bort dem och klappade in överflödet. Jag tyckte mig faktiskt se att huden under ögonen blev lite klarare så det gav en ”liiten” boost men då jag varken har problem med rynkor eller linjer tycker jag att effekten blev för liten för det priset. Kanske om man är 35 + och har mer påsar och linjer och verkligen behöver en boost då och då så är det värt pengarna men inte för mig!

6 st kurer ska kosta 475 SEK på Eleven.se

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *