Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Pürminerals CC Cream Broad Spectrum SPF 40 – Beauty By Tanci
Bas/Foundation

Pürminerals CC Cream Broad Spectrum SPF 40

cc

Äntlingen en CC Cream som jag kan ropa ”hurra” för!

Pürminerals CC Cream Broad Spectrum (puh långt namn) är härlig i konsistansen, jämnar ut huden fint samtidigt som den ger en fin lyster. De beskriver den själv som en fuktkräm, primer, foundation och solskydd i ett vilket stämmer ju på alla punkter. Huden blir återfuktad, den känns lite silikonig i konsistansen vilket underlättar appliceringen, den täcker fint och har spf 40 vilket är perfekt även för de varmaste sommardagarna.

Det enda som den inte gör är att den håller inte lika bra på huden som en vanlig foundation. Ni vet när man kör hela ”primer, foundation och puder ritualen och sedan håller det sig perfekt hela kvällen? Det blir inte lika så med denna om man inte använder ett löspuder efteråt som fixerar och mattar ner. Annars kan den ”flytta på sig” efter några timmar men så är det ju med ”multiprodukter”. De kan inte göra allt och har man någonlunda fin hy och inte behöver 100% täckning jämt så är denna suverän även för sig själv utan primers och setting powders.

Finns att köpa bl a på Eleven.se just nu för extrapris 350 SEK (ord 450SEK)

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

5 svar till “Pürminerals CC Cream Broad Spectrum SPF 40”

 1. Mia skriver:

  Hej.
  Jag minns att jag läste ditt inlägg om glominerals gloprotecting powder spf 30. Vilken färg använde du? Täcker den något eller är det mer att ha över sitt vanliga smink? Ska åka utomlands och blev nyfiken på denna. Mvh/Mia

  • Tanci skriver:

   Hej Mia. Jag använde ”translucent” som är den genomskillniga. Den täcker bara lite så se det mer som en ”genomskillnigt” men torrt solskydd som mattar ner ganska bra. Så den kan du ju använda istället för vanligt solskydd ensamt i ansiktet eller över en dagkräm som inte har solskydd eller över smink.

 2. kerstin skriver:

  Den låter ju riktigt bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *