Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Maybelline – Fit Me Anti-Shine Stick‏ – Beauty By Tanci
Bas/Foundation

Maybelline – Fit Me Anti-Shine Stick‏

candy_4

Maybelline – Fit Me Anti-Shine Stick är ett tvådelat stift som dels består av en foundation och dels av en mattande kärna som ska dölja fet hy. Den kan med fördel användas där man lätt blir glansig i ansiktet och den har en perfekt storlek för att följa med i handväskan om man skulle behöva bättra på makeupen under dagen.

Jag applicerar stiftet först i ansiktet på de ställen där min hy gärna blir fet vilket är i pannan och på näsan och sedan fördelar jag produkten noga med rena fingrar för bästa resultat.

Jag har faktiskt även använt det ljusa stiftet #115 Ivory sparsamt under ögonen för att ta bort mörka ringar och den har visat sig hålla väldigt bra under hela dagen även där. Produkten gör ett bra jobb genom att ge en fin täckning där det behövs och ett naturligt resultat som håller hela dagen men jag skulle absolut inte vilja ha det i hela ansiktet då den känns alldeles för tung och för täckande. Använder man den i små mängder som jag gjort så är den ganska så dryg och mina stift kommer räcka i säkert 3 månader till även om jag använder den varje dag.

Stiftet finns i 12 olika nyanser varav jag testade #115 Ivory som passar min ljusa hy i ansiktet perfekt och #220 Natural Beige som nu på vintern är på tok för mörk för mig men som kanske blir bättre till sommaren när jag fått lite färg. De kan bland annat köpas HÄR för specialpriset 129 SEK.

Silvia

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *