Läppar MAC

TIPS FÖR ATT LÄPPSTIFTET SKA HÅLLA BÄTTRE

Ribbet collageNär jag ska applicera lite ”mjukare” läppstift och vill att de ska hålla länge på läpparna, då brukar jag grunda med en läppenna. Inte bara på läppkonturerna utan applicera den på hela munnen och sedan dutta på läppstiftet. Vissa kan även ha ”bara” läppenna istället för läppstift men jag tycker att resultatet blir för torrt.

Ovan ser ni en av de mest hållbara läppennorna som jag har testat. .  MAC Pro Longwear Lip Pencil. Det är i samma serie som mina favoritläppstift och sitter verkligen som berget.

Finns att köpa på MAC Webshop och kostar 205 SEK

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3976

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *