Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 ALGOLOGIE – Beauty By Tanci
Hudvård Ögon Okategoriserade

ALGOLOGIE

ALGOLOGIE

För några månader sedan fick jag testa några produkter från det naturliga franska märket ALGOLOGIE som ska baseras på marina extrakt från olika alger från egna odlingar och mineraler från havsvatten från företagets bas i Bretagne.

På bilden ser ni Micellar Cleansing Water som är en ett ansiktsvatten som ska lösa upp både smink och ta bort orenheter runt ögonen  Det innehåller miceller som ska binda smuts och lämna huden ren med hjälp av en bomullstuss. Produkten är anpassad för känslig hud och innehåller det exklusiva Algo3 Complex som ska tillföra mineraler, fukt och anti-oxidanter. 

Ja, det här ska alltså kunna ersätta en rengöring och ansiktsvatten men tyvärr så funkar det inte för mig då det tar för lång tid när man har mycket smink på sig. Man får hålla på om och om igen med massa bomullstussar tills ansiktet är rent. Som ansiktsvatten så funkar det bra, det gör det den ska och doftar gott. Dock så har den ett stort minus. . . den innehåller ”BENZYL ALCOHOL” vilket jag gärna inte vill ha i mitt ansiktsvatten (speciellt inte ett som ska funka på känslig hy)

Andra produkten som jag fick hem är Algologie Eye Contour Gel som är en ögongel som ska snabbt motverka svullna ögon, mörka ringar och tecken på trötthet. De aktiva ingredienserna ska dränera och öka mikro-cirkulationen i huden och bidra till att skapa en slät och återfuktad känsla kring ögonen.

Eye Contour gel funkar bra dagtid, den sjunker in snabbt, återfuktar ok och jag kan snabbt lägga concealer efteråt. Jag tycker dock att den är för rinnig och för lätt i konsistansen. På grund av det så kommer det oftast ut för mycket gel när man trycker lätt på tuben och nu vintertid tycker jag inte att det är tillräckligt med fukt.

Båda produkterna finns att köpa på Lifebutiken

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *