Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 KEVIN MURPHY – COLOR BUG – Beauty By Tanci
Hår

KEVIN MURPHY – COLOR BUG

COLOUR BUG5

Jag har alltid varit nyfiken på ”hårkritor” just för att jag är en sådan person som älskar färg! Har genom tiderna haft massa olika galna hårfärger och älskar tanken med att bara på 5 minuter kunna ”förvandla” håret med kanske en ombre, slingor eller snygga färgglada flätor/uppsättningar.

Gissa hur glad jag blev när jag såg ett paket med ALLA Kevin Murphys Color Bugs! Jag började genast kladda och leka med dem och insåg snabbt att vid val av colorbugs är det viktigt att utgå från vilken hårfärg du själv har! Den första vita och nästsista bronziga passade perfekt på Silvia som har mycket ljusare hår än vad jag har. Den vita såg som ljusare/blondare slingor på henne och den bronziga såg ut som om hon hade vackra kopparfärgade highlights (som på mitt hår inte alls syntes)

COLOUR BUG 2

Color Bugs är riktigt pigmentrika och enkla att applicera. Jag tar en slinga som på första bilden och bara gnider de mot kritan som lämnar genast intensiv färg. Man får se till att använda handduk under (eller applicera ovanför ett handfat)  för när man drar på slingan så fäller lite färg och då blir ju kläderna smutsiga.

Jag testade mig igenom alla och försökte mig på ett ”liiiite” naturligare resultat men att det ändå syns bra på bilderna. Favoriterna på mitt hår är PINK, PURPLE och ORANGE. Den gula (YELLOW NEON) kommer jag definitivt använda vid plåtningar längre fram i vår och de andra kommer jag snart försöka göra en ”dip dye” med vid något tillfälle.

Kevin Murphy Color Bugs kostar 159 SEK och för inköpsställen gå in på deras HEMSIDA

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

2 svar till “KEVIN MURPHY – COLOR BUG”

  1. Elin skriver:

    Ooo va grymt. Jag älskar färg och detta är såååå bra. Jag gillar!!!
    Det blir till att inhandla detta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *