Hudvård Okategoriserade

CLINIQUE – Superdefense Eye Cream SPF 20

Clinique Superdefense

En ögonkräm är A och O i min hudvårdsrutin och gissa om jag blev överlycklig när jag såg att Cliniques Superdefense har SPF 20.

Många är alltid så noga med att använda solskydd i ansiktet för att inte få rynkor och andra solskador och många av dagkrämerna (samt foundation) innehåller SPF men tyvärr gör väldigt få ögonkrämer det vilket gör att de första ålderstecknen brukar visa sig just under ögonen. När rynkorna är väl framme är de svåra att bli av med.

Superdefense är lätt och mjuk i konsistansen och sjunker snabbt in i huden utan att lämna någon fet hinna. Kommer med praktisk pipett vilket gör doseringen enkel. Jag använder denna på dagen och en annan på kvällen utan SPF. Rekommenderas starkt till alla åldrar/hudtyper!

Finns bl a på Kicks.se och kostar 399 SEK

hjärta_5

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3976

2 svar till “CLINIQUE – Superdefense Eye Cream SPF 20”

  1. Borde verkligen testa denna 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *