Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 L’Oréal Paris Studio Line TXT – Beauty By Tanci
Hår

L’Oréal Paris Studio Line TXT

LOREAL KLAR

Min man får då och då också testa skönhetsprodukter (även om det kanske bara sträcker sig max till hårvax, deo o rakskum haha) och nu fick han testa hårvax från L’Oréal. Ovan ser ni Rough Fibre Vax, Grooming Clay och Molding Paste. Här är skillnaderna och info om produkterna enligt  L’Oréal;

L’Oréal Paris Studio Line TXT Texture Styling Rough Fibre Wax

För den busiga, ”nyvakna” looken – skapa en ”nyvaken”, cool frisyr med matt finish tack vare detta härliga vax! Med en bra stadga, och en matt finish får du lätt till den ”nyvakna” looken på ett kick som du även kan styla om och om igen.

L’Oréal Paris Studio Line TXT Texture Styling Grooming Clay

Kör på 50-tals-looken – använd L’Oréal Paris Studio Line TXT Texture Styling Grooming Clay för att skapa den häftiga frisyren! Med en ultra-hanterbar textur och en matt hanterbar finish ger den extrem stadga, men blir ej hård så du kan styla igen och igen

Loreal Studio Line TXT Molding Paste

När du vill styla din frisyr utan glans och vill ha en extrem hållbarhet, men ändå vill du kunna styla om håret under dagen, då har du hittat rätt produkt, Loreal Studio Line TXT Molding Paste. En innovativ, textruerande paste som du kan arbeta om och du får även en extrem hållbarhet utan glans. För en luftig style!

Hans favorit är helt klart ”Molding Paste” som är enkel att styla om ( om han te x somnade på soffan och vaknar tillplattad) och som inte blir så hård i finishen. Sen är det viktigt för honom att den är glansfri (inga jersey shores här inte) vilket denna är och känns inte så sträv på håret. Enda nackdelen som han upplevde var att han sa att den var svår att tvätta ur håret. Behövdes flera shamponeringar för att produkten skulle helt försvinna ur håret.

Finns bl a i daglivaruhandeln och kostar 89-99kr/st

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

2 svar till “L’Oréal Paris Studio Line TXT”

  1. Ninni skriver:

    Haha, min man brukar också somna på soffan… Ofta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *