Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 LÖWENGRIP CARE & COLOR BODY LOTION AND SHOWER GEL – Beauty By Tanci
Hudvård

LÖWENGRIP CARE & COLOR BODY LOTION AND SHOWER GEL

LIGHT

För några veckor sedan skrev jag om shampo, balsam och inpackning från Löwengrip Care & Color som ni kan läsa om HÄR och denna vecka har jag testat duschgelen Clean Up och bodylotion Balance My Skin.

Clean Up är en duschgel som löddrar fint och den underbara doften av lotusblomma sprids överallt i duschen och håller sig även en bra stund på huden efteråt. Jag brukar föredra duschkrämer/mjölk/oljor istället för duschgeler på grund av att jag ofta känner mig torr efteråt men det har jag faktiskt inte gjort med denna. Ett stort plus att den fräscha blomdoften inte är för överväldigande så man kan även använda parfym efteråt utan att det blandas eller blir för mycket. Man känner sig helt enkelt ren och fräsch!

Efter duschen så är det dags för kroppsmörj och jag körde direkt efter med Balance My Skin som det står såhär om;

”Balance my skin är baserad på andra generationens shea- ingrediens; endast de mjukgörande ämnena i shea nöten är utvunnet utan det feta smöret. Detta gör huden väl återfuktad samtidigt som krämen absorberas snabbt. Balance my skin doftar milt av lotusblomma.”

Jag tycker att de tre viktigaste egenskaperna med en bodylotion är att den sjunker snabbt in i huden, återfuktar bra och länge samt har en god subtil doft som man kan känna sig ren o fräsch med men som inte är överväldigande på något sätt.

Balance My Skin har verkligen lyckas med allt detta ovan. Den är lätt och vattnig i konsistensen och på så sätt enkel att fördela och smörja in snabbt. Direkt från början känns den lite kylande och sval på kroppen och bara några sekunder efter så har de sjunkit in och är borta och man är mjuk och doftar gott. Denna doftar lite sötare av blomma än vad duschgelen gör men det stör mig inte alls utan de känns lite mer kvinnligare/somrigare än duschgelen. Sitter faktiskt nu även 1 timma efter smörj och doftar på armarna och njuter. Bra jobbat Isabella!

Shower Gel kostar 85 SEK och Bodylotion 125 SEK/100ml och finns på Nordicfeel

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *