Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 LÄSARFRÅGA: PRESSED BASE vs READY – Beauty By Tanci
Bas/Foundation Okategoriserade

LÄSARFRÅGA: PRESSED BASE vs READY

Namnlös

Hejsan!
Grym blogg :)

Jag måste verkligen fråga dig angående denna produkt. Jag står och väljer mellan att köpa glominerals pressed base eller bareminerals ready fondation. Hur är denna produkt i täckningsgrad för jag vill gärna ha en som täcker mycket men utan att bli som en ” kaka ” på. Skulle bli jätte tacksam för svar!

MVH Felicia

vs

Jag valde att ta upp denna läsarfråga här för att det är säkert många som velar fram och tillbaka i foundationdjungeln och inte vet vilken produkt de ska köpa.

Jag är ett stort fav av glominerals pressed base (som ni redan vet) och det är för att jag enkelt vill kunna variera täckningsgraden på min mineralfoundation från skirare till ”full”. Sedan gillar min hy den. . .blir aldrig irriterad, får finnar eller annat tjafs!

Så man kan säga såhär…. Har du någonlunda fin hy och vill kunna snabbt och enkelt variera täckningsgraden så kör på Pressed Base. Den ger även liiite naturligare resultat än Ready.

Bare Minerals Ready foundation täcker riktigt bra och man ska verkligen vara noga med rätt nyans om man vill få ett naturligt resultat. Jag blev förvånad över hur mycket bättre den var än orginalet (den lösa) och hur snabbt det gick att få full täckning med deras foundationborste. MEN den innehåller Bismuth Oxychloride vilket är ibland irriterande på min hy, speciellt när jag blir varm och svettas så börjar det att stickas.

Svårt att säga vilken av dessa två men för min hy passar pressed base bättre men vill du som du säger snabbt ha full täckning så tycker jag att READY passar bättre. Den blir inte kakig om man har fin återfuktad bas under och rätt nyans samt rätt borste :).

/Tanja

 

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

2 svar till “LÄSARFRÅGA: PRESSED BASE vs READY”

  1. Mia skriver:

    Mycket intressant! Hjälpte även mig. Är Pressed Base den du väljer i första hand jämt eller har du någon annan favorit? Föredrar du puderfoundation före flytande? Mvh/Mia

    • Tanci skriver:

      Hej Mia. Pressed Base är den som jag alltid väljer i första hand :). Sedan jag testade mineralfoundation (puderfoundation) så har jag ersatt dem flytande nästan till 90% då det går såå mycket snabbare och jag gillar inte att kladda med de flytande och speciellt inte på morgonen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *