Hår

KEVIN MURPHY – YOUNG AGAIN

KMJag brukar undvika att använda oljor i mitt hår för att ha kvar lite strävhet och volym efter föning men när jag läste att denna olja även skyddade mot värmestyling så beslöt jag mig att ge den en chans och det är jag verkligen glad att jag gjorde!

Oljan ska innehålla ”Immortelle” som är en blomma med evigt liv som lever på Korsika och ska innehålla hemligheten till evig ungdom. Ja, det låter bra i alla fall 🙂

Produkten kommer i en praktisk pumpflaska och doftar helt fantastiskt precis som alla andra Kevin Murphy produkter som jag har testat. Det räcker med några droppar till hela håret och efter föning så är den naturliga volymen kvar och håret ser välvårdat och friskt ut. Även efter 2 dagar så känns det varken tungt eller flottigt och den underbara doften sitter fortfarande i så denna kommer jag definitivt att använda igen.

Oljan kostar ca 295SEK/100ml och för inköpsställen gå in på Sassions hemsida

 

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3976

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *