Kollektioner

The Body Shop – Spring Trend Collection 2014

front

I februari kommer Spring Trend Collection till The Body Shop och består av 2 nya nyanser på Shimmer Cubes och 2 lipgloss.

Alltså. . . jag har aldrig testat shimmer cubes förräns nu! Känns skämmigt att erkänna för det är ju en sååå bra produkt att jag inte vet vad jag ska ta mig till.

klar

De 2 nya nyanserna heter NR30 som går i brunt, orange och guld och NR26 som går i rosa toner. Kuberna är så pigmentrika och jag blev helt förälskad i nr30 som kommer passa suveränt både nu till våren och på sommarens bronziga makeuper.

Det bästa med Shimmer cubsen (förutom pigmenten) är att de går att ta ut kub för kub. Det vill säga är att om du ska åka någonstans så kan du kombinera ihop din egna paletter utifrån makeuper som du planerar för det tillfället och du slipper en överfull necessär.

7pögy

Det kommer även 2 nya lipgloss i nyanserna Rose och Vanilla men de var så onödiga att swatcha när de är nästan helt genomskinliga!

En Shimmer Cube går på 295 SEK och ett Lipgloss 130SEK/st och lanseras i mitten av februari.

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3976

Ett svar till “The Body Shop – Spring Trend Collection 2014”

  1. Helena R skriver:

    Kul! Har heller aldrig testat det, får nog ta och görat! 🙂 Hoppas du får en trevlig lördag 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *