Kollektioner

MAKE UP STORE S/S 2014 – FUSION COLLECTION

FUSION

Nu börjar vårkollektionerna välla in och här ovan ser ni Make Up Stores FUSION som enligt mig har 2 av de snyggaste ögonskuggorna på länge, Volcano och Blue Venato. När man drar penseln över det snygga mönstret blandas det till en vacker kall skimrande grålila nyans(volcano) och en isgrå blå nyans (blue venato).

I kollektionen lanseras även ett Lipgloss Wand Duo i nyansen ”Clematis” som i tuben ser ut att vara röd men är igentlingen rostig brunröd när båda nyanserna blandas.

Ribbet collage

I kollektionen lanseras även en Volume Mascara som jag tycker är grym. Ger fin svärta, separerar och bygger på med volym men att det ändå ser naturligt ut.
MASCARAKollektionen lanseras i Februari i Make Up Stores butiker och skuggorna kommer att säljas för 140 SEK, Lipglosset för 145 SEK och mascaran för 185 SEK.

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3963

2 svar till “MAKE UP STORE S/S 2014 – FUSION COLLECTION”

  1. Maria skriver:

    Make-Up Store gör alltid så grymma kollektioner. Läpprodukterna ligger mig varmt om hjärtat men frågan är om inte skuggorna kommer att flytta hem hos mig istället.

  2. Stina skriver:

    Oj, ja skuggorna var riktigt snygga! Synd att det inte bara går att ”föra över” mönstret till ögonlocken… Det hade vart något! ^^

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *