Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Paul & Joe – Nail Enamel #15 – Beauty By Tanci
Naglar

Paul & Joe – Nail Enamel #15

lack_klar
Paul & Joe gör alltid så fantastiskt vackra förpackningar till sina produkter som verkligen förgyller badrumsskåpet! I helgen målade jag mina naglar med en av deras nagellack nämligen kulör # 15 som påminner om en härligt färgstark blandning av rosa, rött och orange.
Lacket är ganska så lättflytande vilket gör det enkelt att applicera även ett tunt lager och lacken blir mycket jämn och blank med ett fint lyster. Jag lade endast på två lager och det räckte för att få en jämn fin täckande färg som ni ser på bilderna.

Tyvärr tycker jag inte att lacket håller så bra kvalitet som jag hade hoppats på och det krävs ett hårt topplack för att inte lacket ska få märken under dagen.

Lacket går att köpa HÄR för 175 SEK för 10 ml.

Silvia

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

2 svar till “Paul & Joe – Nail Enamel #15”

  1. Lackert skriver:

    Väldigt söt flaska och fin färg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *