Okategoriserade Parfym

CLEAN EDP

IMG_6979

Mina favoritdofter kommer från CLEAN och jag älskar verkligen känslan av det rena nyduschade och nytvättade. Innan jag fick nys om dofterna så överdoserade jag med sköljmedel allt för att få kläderna att dofta så mycket och så länge som möjligt.

Ovan ser ni underbara Fresh Laundry som är mycket mildare än de andra och beskrivs såhär;

Värme från hårfönen, torr och ren från en mjuk, fluffig handduk. Nu kan du få känslan som din nytvättade favorittröja ger dig vid den första användningen. Dofta lika gott hela tiden tack vare brasiliansk apelsin, rose otto, vit jasmin, bomullsblommor och mexikansk lime.

Cool Cotton är en nyhet och beskrivs som en ”kallare version” av storfavoriten Warm Cotton och beskrivs som ”noter av italiensk bergamott, gröna äpplen och citron för att sedan övergå i ett ljuvligt hjärta av mimosa-blomma, mint och bomullsackord. Doften landar sedan otroligt mjukt och bekvämt i en bas av mysker, persikoskal och ambranoter.”

Rekommenderar er starkt att dofta på alla Clean dofterna för det finns verkligen en för allas smak och är enligt mig den perfekta ”dagsdoften”. Jag brukar även ta och spraya lite i garderob och på vikta kläder för det doftar såååå gott!

Finns bla på Eleven.se och Åhlens City

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3976

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *