Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 LAURA MERCIER SUMMER 2014 – NEW ATTITUDE – Beauty By Tanci
Kollektioner Läppar Okategoriserade

LAURA MERCIER SUMMER 2014 – NEW ATTITUDE

front

Laura Mercier bjuder på många nyheter våren 2014 och ovan ser ni ett urval av nyheterna. Här kommer jag visa upp både nyheter och vår/sommarkollektioner i samma inlägg pga tidsbrist (en liten bebis).

En nyhet är Lip Glacé lanserar 13 nya härliga nyanser och ni ser dem på bilden nedan.

lipgloss

Från vänster; Chocolate, Garnet, Black Cherry, Orchid, Tulip, Azalea, Pink Pop, Daiquiri, Wildflower, Poppy, Cosmic. Jag hade lillan i bärsele när jag fotade allt detta och missade hur grumliga bilderna blev men sådant kommer det säkert bli mycket av då jag inte har tiden att fota som vanligt.

swatches lipgloss

Favoriterna är dessa tre på bilderna nedan; Orchid, Wildflower och Poppy.

klar

Självklart är favoriterna de tre starkaste och mest färgglada nyanserna a la Beauty by Tanci. 🙂

lipa

Bild nedan: Vårkollektionen New Attitude bjuder på 4 nya nyanser av Gel Lip Colour och jag har fått hem två av dem, Heartbreaker (aprikos) och Temptation (mörklila).

lipstick

Blev ganska besviken när jag såg att färgerna var ganska skira men detta är nog ett säkrare kort för många fler gillar lite skirare läppstift.

liptsick swatcg

Sommarkollektionen bjuder även på två nya nagellacksfärger i nyanserna Reckless (vänster) och Attitude (höger). Babyblå ser vi mycket av även i vår hos bland annat Dior och Kicks.

lack

 ( Bild nedan) En till nyhet i sortimentet är oljefria 3 in 1 High Coverage Concealer som har riktigt bra täckning och är ganska tjock i konsistansen. Den innehåller bland annat honung som vårdar och lugnar huden, Vitamin E som hjälper mot miljöpåverkad stress samt fruktsyror som jämnar ut huden. Den är parfymfri så den passar även de med känslig hy.

LM concealer

(bild nedan) Även en bronzer för kropp och ansikte lanseras ”bronze body shimmer” som är riktigt pigmentrik och har ganska mycket glitter i sig vilket jag tycker passar bättre för kropp än för ansikte.

bronser

 Sista nyheten är Radiance Bronze Primer som är en vattenbaserad gel-primer som ska ge fin glöd och en bra grund för makeup. Innehåller bl a jojoba olja och Vitaminerna A, C, och E och ska skapa känslan av att man precis har varit en dag ute i solen. Just nu är den vääldigt mörk men kommer bli supersnygg när jag har fått liiiite färg i nyllet.

bronser liquid

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

4 svar till “LAURA MERCIER SUMMER 2014 – NEW ATTITUDE”

  1. Ninni skriver:

    Superfina grejor, men vill gärna höra lite om din lilla bebis, om du inte vill berätta i bloggen så får du gärna PM-a om du får en liten stund över. Grattis igen!

  2. Emma skriver:

    Läppglansen ser läckra ut!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *