Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 GOSH Professional Color Rescue – Beauty By Tanci
Hår

GOSH Professional Color Rescue

gosh

Märket GOSH har jag inte stött på mycket i Sverige och när jag har gjort det så har jag förknippat det med billiga kroppsprodukter som finns på typ ICA.

Så när jag fick hem dessa 3 kan jag inte lova att jag slängde mig över dem på direkten utan det var mer ”äh jag måste få det överstökat och testa så att jag kan bli av med dem” stilen. Oj så fel jag hade!

Dessa produkter är för färgat hår som ska hjälpa till att färgen inte bleknar och tvättas ur samt håller länge. Först att nämna doften…ÅÅH de doftar fantastiskt gott och doften håller i sig länge i håret. OBS inget för de som är känsliga för parfym för dessa doftar extremt mycket (precis som jag vill ha det). Håret blir mjukt och luftigt och den fräscha känslan håller i sig länge. Just nu har jag inte färgat håret på länge så jag kan inte prata om hur färgbevarande det är men jag ska till frisören på måndag så vi får se sen!

Finns att köpa på bl a på Lyko.se och kostar 75 kr/st för shampo/balsam och 139kr/st för inpackning

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

Ett svar till “GOSH Professional Color Rescue”

  1. Ninni skriver:

    Jag hade en deo från Gosh som var fantastisk.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *