Parfym

BOUCHERON PLACE VENDÔME EDT

Boucheron

Jag har aldrig testat någon av Boucherons dofter och känner inte heller till märket så mycket alls. Istället för att jag ska försöka förklara doftnoterna (vilket jag är riktigt kass på) så kopierar jag info från parfymbeskrivningen.

”En explosion av rosé peppar öppnar upp doften som följs av noter från apelsinblomman med sina fräscha och strålande facetter. En kryddig rörelse och en djärv kontrast mot den mjuka elegansen av blomman. I hjärtat av doften återfinns den igenkännande och ikoniska blommiga karaktären av jasmin blandad med den gyllene förnimmelsen av honung. 
Mjukt omslutande, unik och gudomlig. Basnoterna finner sig inbäddade mellan styrka och mjukhet, den eleganta intensiteten av cederträ är omsluten av den varma förnimmelsen av benzoin. Sillaget är tidlöst sensuellt med perfekt rondör”

I doften känner jag av kryddig apelsinblomma och sötblommig honung. Doften är alltså åt det sötare hållet och kanske inte vad jag brukar sträcka mig efter när jag väljer parfym, men just denna är ett undantag och jag föll som en fura för den direkt när jag testade den första gången.

30ml395 SEK, 50ml/495 SEK på bl a Kicks.se

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3976

2 svar till “BOUCHERON PLACE VENDÔME EDT”

  1. Beautybylinda skriver:

    Åh flaskan är ju jättesnygg den med 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *