Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 MAC PROENZA SCHOULER COLLECTION – Beauty By Tanci
Läppar MAC

MAC PROENZA SCHOULER COLLECTION

proenza-schouler-x-mac-limited-edition-collection

Idag släpps MAC kollektionssamarbete tilsammans med kläd och accessoarmärket Proenza Schouler. Förpackningarna är riktigt snygga och färgglada i härliga färger och produkterna skapar ett stort VILL HA begär hos mig, speciellt blush ombre och läppstiftet Pinkfringe och Mangroove.

Tyvärr så fick jag bara hem ett läppstift från kollektionen att visa er (typ den enda produkten av alla i kollektionen som jag inte skulle vilja ha) men vill ni kika på hela kollektionen kan ni göra det hos Sanna.

PS MACLäppstiftet som jag fick hem är i mörka vinröd/bäriga nyansen Primrose som tyvärr är helt fel för mina läppar. Kanske om jag grundar med concealer innan så att färgen ”poppar” men annars ser det bara helt fel ut tycker jag. Sen känns det mer som en höstnyans än vår/sommar vilket jag just nu sportar. Men titta på hylsan då… sååå snygg!

k

Kollektionen släpps idag 7 april på maccosmetics.se och imorgon 8 april på Åhlens City och NK i Stockholm.

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

4 svar till “MAC PROENZA SCHOULER COLLECTION”

  1. Hade mer än gärna velat ha ett av rougen men missade släppet och när jag kollade igår kväll var de slutsålda 🙁 Hoppas på att de kanske kommer in på Kicks hemsida för jag har dessvärre inte tillgång till någon butik som säljer MAC.

  2. Lina skriver:

    Tycker att det ser ut att vara en riktigt fin färg! Är väldigt sugen på Ombre blush men misstänker att de hinner sälja slut innan jag får tag på dem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *