Hudvård Masker/Peelingar

M.PICAUT – EXFOLIATING PEEL MASK

IMG_7235

Jag är väldigt duktig med att peela/exfoliera ansiktet och brukar använda lite olika varianter ca 5-6 gånger per vecka beroende på mitt hudtillstånd.

En som jag ofta sträcker mig efter är denna skönhet från M.Picaut som ska först appliceras på torr hud och masseras runt som en vanlig peeling och därefter låta verka i 10 minuter. Så detta är alltså en 2 i 1 produkt som först peelar och därefter verkar som en mask som skyddar och återuppbygger huden.

I LOVE! Finns bl a på Eleven.se och kostar 349 SEK

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3963

4 svar till “M.PICAUT – EXFOLIATING PEEL MASK”

 1. Så härligt med peeling. Är dock riktigt försiktig med det nu eftersom jag fått utslag i hela ansiktet!

  • Tanci skriver:

   Hej Evelina. Hmm utslag? om det rör sig om finnar så kan du ju använda enzympeeling :). Så brukar jag göra om man ändå vill peela bort det döda. Dermalogicas variant brukar jag ofta köra på!

 2. Tova skriver:

  Tro du den funkar om man har eksem Samt torr hy? Även kanske lite känslig

  • Tanci skriver:

   Hej Tova. Hmm jaa om du e lite känslig så kan den funka men den är ganska lätt i konsistensen och jag skulle rekommendera den hellre till en normal eller blandhy istället för torr. Men den kan funka om du har en tjockare kräm över 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *