Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 BIOLINE – 24.7 Naturalbalance Vitamin C+E nectar – Beauty By Tanci
Hudvård

BIOLINE – 24.7 Naturalbalance Vitamin C+E nectar

BIOLINE

Jag vet inte om det har något med hormoner, amning eller annat att göra men min hy har inte mått så bra (och sett så bra ut) på länge. Detta är förvånansvärt för att jag hinner med mycket mindre skönhetsfix än vanligtvis när jag har en 2 månaders bebis.

Vad har jag gjort då? Jo, på kvällarna har jag använt det som finns just då i badrumsskåpet utan att tänka och det som jag packade upp och började med för 3 månader sedan. Detta är väldigt ovanligt för att som skönhetsbloggare byter man serier ofta och testar massa nytt hela tiden. När jag tittade på min hy för någon dagar sedan började jag reflektera lite över vad jag har använt för produkter och insåg att stjärnan i det hela är detta serum från Biolines 24.7 Naturalbalance serie.

Jag brukar vara försiktig (och slarvig) med serum. Först så brukar jag ofta få finnar/utbrott av dem och sedan så är jag som sagt slarvig med rutinerna. Nu har jag inte missat en enda insmörjning och ibland applicerar jag det mitt på dagen för en liten fuktboost. 24/7 serumet känns varken oljigt eller tungt utan är mer som en kylig gelevätska som man stryker över huden. Man applicerar med pipett (känns ganska lyxigt) och det liksom glider runt på huden och vips så är det borta. Som om huden var törstig och man har gett det ett stort glas vatten!

Ja, detta är ju en riktig törstsläckare för huden och innehåller även en vitamincocktail med vitamin C, E och provitamin B5 samt nyponextrakt och malörtextrakt som ska behandla trött och glåmig hud.

Jag må va en trött mamma med ett spädbarn, men det syns verkligen inte på min hud. Haha, nu låter jag som en av tjejerna i tv shop reklamen men detta serumet ÄLSKAR jag verkligen och funkar så bra för mig att jag överväger att köpa en ny flaska då min har bara några droppar kvar. (att göra helt slut på en produkt är också extremt ovanligt för en skönhetsbloggare).

Jag är glad för serumet som jag har förälskat mig i kommer inte att ruinera mig som nu är mammaledig utan priset på hela serien är fantastisk för plånboken. Serumet kostar alltså bara 375 SEK vilket är suveränt för en så bra produkt. Jag har även samtidigt använt vitamin C fusion krämen från Naturalbalance serien och den kan jag intyga är också riktig härlig och kostar bara 395 SEK för 60ml.

Finns bl a på Hudoteket

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

Ett svar till “BIOLINE – 24.7 Naturalbalance Vitamin C+E nectar”

  1. […] produkter ovan finns att köpa på bla hudoteket.se, här kan ni se vad LipGloss Bitch, Beauty by Tanci och El Mika har att säga om några av produkterna […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *