Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 GARNIER FRUCTIS – GOODBYE DAMAGE – Beauty By Tanci
Hår

GARNIER FRUCTIS – GOODBYE DAMAGE

IMG_6683

Jag har inte använt Fructis produkterna på länge och minns att jag älskade dem när jag gick i gymnasiet på grund av att de doftade så otroligt gott. Så när jag fick hem detta pressutskick med deras nya Goodbye Damage serie så fick jag sån flashback för dessa doftade också helt fantastiskt.

Serien är inriktad för personer med skadat hår och kluvna hårtoppar och den innehåller ett vegetabiliskt protein som stärker håret, keraphyll som ska förebygga kluvna hårtoppar och slitage samt amlafruktextrakt som ska ge glans och göra håret mjukt. I serien ingår shampoo, balsam, inpackning och hårolja. Jag testade serien några gånger och både jag och min man är helt förälskade i doften. Håret doftar lika starkt flera dagar efter tvätt så denna serie är inget för dem som är känsliga för parfym.

Shampot löddrar fint och rengör bra och balsamet gör det de ska, dvs reder ut och mjukgör. Jag har kört med inpackningen några gånger också och den funkar lika bra som balsamet. Så tummen upp…en bra budgetserie för de som älskar riktigt parfymerade hårprodukter :).

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *