Parfym

MOSCHINO – FOREVER SAILING

BÄSt

Moschino har några av mina favoritparfymer (bl a Moschino Glamour som är min bröllopsdoft) och ovan ser ni en variant för män ”Forever Sailing” edt som beskrivs som en  träig och aromatisk doft och den beskrivningen tycker jag låter tyngre än vad den är.

Moschino Forever Sailing är enligt mig lätt och fräch men har samtidigt en elegans och man känner av lite mysk och citron/grapefrukt. En perfekt vardagsdoft för mannen som inte vill dofta för mycket men inte heller vill bara köra eau naturelle.

Finns bl a på Grand Parfymeri och kostar 495 SEK

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3976

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *