Okategoriserade Parfym

DSQUARED SILVER WIND WOOD

KLAR D

Jag fick frågan om att samarbeta med Nordic Feel och välja ut 2 produkter från deras sortiment och en av produkterna som jag valde var min mans favoritparfym Dsquared Silver Windwood. Gissa hur glad han blev när han såg den här hemma!!! :).

Leveransen från Nordicfeel gick snabbt, bara nån dag efter fick jag en smsavisering om att jag hade ett paket att hämta. Priset var också suveränt! Edt 50ml och showergel 100ml för 299 SEK och de kommer dessutom i ursnygg presentlåda. Som hittat!

Finns att köpa HÄR

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3976

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *