Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 TÄVLING MED KARIN HERZOG – Beauty By Tanci
Tävlingar

TÄVLING MED KARIN HERZOG

Påsk-Tanja

Jag fick chansen att lotta ut ett hudvårdskit till er från mitt favoritmärke Karin Herzog (värde 600 SEK) som består av Vita A Kombi 1,25ml och Additional Sweet,25ml och en produktpensel för ansiktet.

Kitet finns HÄR

För att vara med och tävla räcker det med att du anmäler dig i kommentarsfältet för detta inlägg om att du är med och tävlar. Vinnaren dras av mig på söndag kväll 4 maj kl 18:00. Endast ett tävlingsbidrag per person är giltligt.

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

43 svar till “TÄVLING MED KARIN HERZOG”

 1. Charlotte skriver:

  Jag är gärna med och tävlar! 🙂

 2. Hilda skriver:

  Jag är jättegärna med och tävlar!!

 3. Fröken Nilsson skriver:

  Tävlar gärna!!

 4. Elin skriver:

  Kuul tävling! 🙂 jag är gärna med.

 5. Mia skriver:

  Jag vill absolut vara med och tävla!!! =D

 6. Tracy skriver:

  Wow jag är med och tävlar!! 🙂

 7. Tina skriver:

  Vilket fint pris, är gärna med och tävlar!

 8. Erika skriver:

  Vilken lyxig tävling, klart man vill vara med!

 9. Petra skriver:

  Jag vill jättegärna vara med och tävla!

 10. Vilje skriver:

  Jag är jättegärna med och tävlar! 🙂

 11. Kajsa skriver:

  Åh, Gud vad kul! Jag är med 😀

 12. Josefin Z skriver:

  Jag är lätt med och tävlar!

 13. Christel skriver:

  Oh är gärna med och tävlar när det är så fin vinst 🙂

 14. Sara skriver:

  Jag är gärna med och tävlar! Varit nyfiken på dessa produkter länge!

 15. Aleksandra skriver:

  Jag är gärna med och tävlar :):):)!!!!

 16. Bea F skriver:

  Jag är med! 🙂

 17. Yvonne Gustavsson skriver:

  Klart jag hänger på! Hoppas,hoppas jag vinner en så fin vinst.

 18. Linda skriver:

  Alltid varit nyfiken på KH, är med 🙂

 19. Aminah Kamaly skriver:

  Jag är med och tävlar!

 20. Johanna K skriver:

  Jag är så gärna med och tävlar 😀

 21. Kissen skriver:

  Låter som något min extremt torra och ledsna hud skulle vilja ha. 🙂
  Är gladeligen med och tävlar

 22. Rebecka skriver:

  Vilken jättefin vinst, jag vill gärna vara med och tävla!

 23. Nela Shaqiri Federstedt skriver:

  Jag är gärna med! 🙂

 24. Nellie skriver:

  Jag är med! 🙂

 25. Lackert skriver:

  Vill ju självklart vara med och tävla 🙂

 26. Anna Lundqvist skriver:

  Jag är med

 27. Beautybylinda skriver:

  Jag är gärna med och tävlar 🙂

 28. Julia skriver:

  Åh vad kul! Jag är gärna med och tävlar 🙂

 29. Therese Lindblom skriver:

  Jag vill absolut vara med! Älskar hennes produkter och dom gör verkligen skillnad 🙂
  Ha det fint! 🙂

 30. Therese skriver:

  Jag är med! 🙂

 31. Molly skriver:

  Jag vill jättegärna tävla!

 32. Anki skriver:

  Jag vill också vara med. Tack:)

 33. Lenore skriver:

  Åh så skoj! är med och tävlar 😀

 34. Ann skriver:

  Jag är med! 🙂

 35. Erica skriver:

  Så klart är jag med och tävlar! 🙂

 36. Åsa skriver:

  Jag vill vara med och tävla!! 🙂

 37. Lotta skriver:

  Jag vill gärna vara med och tävla!

 38. Linda skriver:

  Jag är med och tävlar 🙂

 39. Karin skriver:

  Jag vill vara med och tävla 🙂

 40. Natalie skriver:

  Åh, hjälp vilket fint pris! Jag vill också vara med såklart. Glad vår!

 41. Jessica Y skriver:

  Jag vill vara med.

 42. Emma Boström skriver:

  Vilken tävling! 😀 Jag är jättegärna med! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *