Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 Deprecated: Function create_function() is deprecated in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/pomo/translations.php on line 208 KEUNE – Care Line – Beauty By Tanci
Hår

KEUNE – Care Line

Keune

Jag har under tre veckors tid testat ett schampo, ett balsam och en hårolja från KEUNE i deras serie Care Line – Dry Hair. Produkterna ska ge håret extra glans och lyster men även näring på djupet. 

Den viktigaste produkten i serien är håroljan Satin Oil som man kan använda på många olika sätt tex som glansförstärkning genom att tillsätta den i balsamet, som inpackning, som värmeskydd eller bara som en sista touch för att få lite extra glans.
innan efterSjälv har jag har valt att använda några droppar av håroljan i balsamet men jag har även masserat in några droppar i mitt handdukstorkade nytvättade hår för att lättare kunna reda ut det, ge det extra glans och för att få ett värmeskydd när jag senare lockar håret. Jag måste erkänna att mitt annars ganska torra hår med slitna toppar har känts väldigt lent och det är betydligt mycket lättare att kamma igenom. Framförallt är det oljan som jag fastnat för då den är dryg och ger mig varken finnar (som jag lätt brukar få när jag använder olja i håret och det sedan gnids mot ansikte/kropp) eller fett hår. Alla produkterna har en god diskret doft som inte tar över och är mycket lätta att arbeta med.

Schampot går att köpa här: http://baressoshop.se/products/Keune-Care-Line-Satin-Oil-Shampoo-250ml.html för 219 SEK för 250 ml.
Silvia

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4016

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *