gloMinerals Ögon Okategoriserade

glominerals Jeweled Eye Pencil

 GLO 2Det är inte ofta jag hoppar till av glädje när nya produkter lanseras men nu gjorde jag faktiskt det för glominerals är verkligen sega med att släppa nya produkter i Sverige. Nu har det kommit ”jumbopennor” i 8 olika färger och ovan ser ni 4 av dem.
GLO 1

Från vänster; antique, bejeweled bronze, bark och fizz. Favoriten är helt klart bejeweled bronze men bark är också lockande med dess snygga matta finish.

ex glo

Här ovan har jag endast använt mig av pennorna och jag har bara snabbt o slarvigt applicerat på ögonlocket för att sedan dutta ut lite med fingrarna, så enkelt!

Pennorna är bra hållbara på mig och det blir inte alls några ränder efter 5-6 timmar. Detta får man dock ta med en nypa salt då jag inte alls har oljiga ögonlock som försämrar kvalitén.

You Might Also Like

Notice: Tema utan comments.php har upphört sedan version 3.0.0 utan alternativ tillgängliga. Var vänlig inkludera en comments.php-mall i ditt tema. in /customers/4/6/4/beautybytanci.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 3976

2 svar till “glominerals Jeweled Eye Pencil”

  1. tova skriver:

    åh bark ser lockande ut 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *